X-tra assortiment

1. Haal die smaakbeleving van La Place in huis!

Heb jij die overheerlijke producten van La Place al bij onze Jumbo gehaald? Deze smakelijke producten zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Jumbo. Probeer eens de rijke olijfolie van La Place, smakelijke balsamico-crème, zachte hangop of verse kruidenroomkaas, thee of buffelmozzarella. Allemaal producten van een hoge kwaliteit en die op smaak zijn geselecteerd door La Place. Zo kun jij die smaakbeleving van La place in huis halen. Natuurlijk kun je ook nog steeds bij Jumbo terecht voor de koffiebonen van La Place en die heerlijke worstenbroodjes. Vanaf heden is het assortiment La place producten nóg uitgebreider. Zo is er voortaan La place boerenkaas, chocoladepasta, merengue, chocolade met verschillende smaakjes en verse pasta's. Kom ze allemaal proberen!


2. Grootste assortiment speciaalbier

In onze Jumbo extra vindt u een uitgebreid assortiment speciaalbier. Deze kunt u zelfs los per flesje kopen, zodat u ze allemaal uit kunt proberen. En dat natuurlijk met onze laagste prijs garantie! Staat uw favoriete biertje hier niet tussen? Laat het ons weten en wij halen het voor u in huis!


3. Het grootste assortiment Biologische producten

In onze Jumbo extra vindt u het grootste assortiment biologische producten. Er zijn zelfs 7 schappen van een meter ingericht met alleen maar biologische artikelen. Maar ook vele verse producten hebben wij biologisch, hierbij is te denken aan bloemkool, prei, tomaten, kruiden en nóg veel meer groenten. Er is ook een heel schap ingericht met puur biologisch vlees. 

In ons grote schap met biologische artikelen vindt u niet alleen biologische artikelen maar ook een groot assortiment met glutenvrije artikelen. Er zijn vele mensen die gebukt gaan onder een glutenallergie, en de producten zijn schaars. Wij hebben een compleet assortiment glutenvrije artikelen, van pasta tot broodbeleg. In totaal heeft Jumbo X-tra zelfs meer dan 900 verschillende biologische artikelen op voorraad!


4. Gratis babydozen

Iedere mama die net is bevallen krijgt van de Jumbo X-tra een gratis kadodoos! In deze doos zitten veel spullen voor papa, mama en de nieuwe baby. Erg makkelijk en handig, want in deze kadodoos zit bijvoorbeeld een knuffel, wasmiddel, luierzakjes, Jumbo luiers en nog veel meer voor de kleine baby. Er zit zelfs nog iets lekkers in voor mama of papa! Wil jij zo'n babykadodoos aanvragen? Klik dan op de afbeelding hiernaast en vul het formulier in op de site. Vervolgens neem je dit formulier samen met het geboortekaartje mee naar onze Jumbo winkel en ontvang je daar je babykadodoos!


5. De leukste kadopakketten

 

De leukste kadopaketten vindt u bij onze Jumbo X-tra. Zo hebben wij vele verschillende bierpakketten, wijnpakketten of kadopakketten met wat lekkers. Ideaal voor een verjaardag, of om iemand te bedanken. Er is zelfs al een goed gevuld bierpakket voor slechts €10,-. Wilt u graag een pakket waar andere levensmiddelen in zitten? Vraagt u er gerust naar bij één van onze dames van de servicebalie, zij maken dit graag voor u.


6. Lokale producten van  'Lekker Brabant', Twins, De Bengel, Barts wijnkoperij enz.

In onze  Jumbo X-tra kunt u lokale producten kopen van leverancier Lekker Brabant. Deze producten zijn speciaal afgestemd voor de bourgondiërs uit Brabant.  Onder andere onze lokale toetjes. Lekker voor na een diner, maar ook tussendoor zijn deze toetjes overheerlijk. Daarbij heeft Lekker Brabant ook verse melk en vla. Deze melk komt van lokale boeren, waardoor het product helemaal van Brabantse afkomst is.  Ook verkopen wij middels een prettige samenwerking toetjes van TWINS, sausjes van de Bengel, Kempisch Kwartierke via Barts wijnkoperij enz. enz. 


7. PostNL brievenbus

Wist u dat wij  een PostNL brievenbus hebben aan de voorkant van onze winkel? En dat wij een Post NL pakketjes punt zijn? U kunt bij ons al uw pakketjes brengen of halen, 7 dagen per week!

 

Zo kunt u bij ons een kaartje en een postzegel kopen en deze direct op de post doen.

8. Beerze Bier

In onze Jumbo extra vindt u "Beerze bier. Beerze wordt gebrouwen in Vessem, op slechts 9 kilometer afstand van onze winkel. Vandaar dat u dit bier zeker eens moet proberen.

'Beerze is een waar liefdeskind geboren uit passie voor bier. Al vijf generaties stroomt het brouwersbloed door de aderen van de familie. De brouwerij kent een rijk maar turbulent verleden. Als de brouwerij in 1904 tot de grond afbrand toont de familie haar sterke karakter door er binnen een jaar een moderne brouwerij voor in de plaats te bouwen. De proost die volgde op de  voltooiing staat symbool voor Beerze. Het proosten op dit soort momenten, bitter en zoet, zal zich door de jaren heen als een traditie ontvouwen. 


9. Kempisch Kwartierke

Het Brabants Kwartierke kennen we allemaal. Een kwartier te laat is eigenlijk schon op tijd.

 

Hier in de Brabantse Kempen wordt nog met de menselijke maat gemeten. Efkes horen hoe het met deze of gene gaat. Efkes bij ons moeder langs. Dan is een kwarier zo om. De soep wacht wel, die wordt alleen maar lekkerder as ie efkes staan. En zo is het ook met deze likeur. 

 

Daarom vonden wij van Jumbo Extra Jan Daris dat het Kempisch kwartierke perfect past in onze winkel. Heb jij het al geproefd? Of kan hij nog wel een kwartierke wachten....