De viswinkel

1. Het grootste assortiment verse vis

Onze Jumbo X-tra heeft het grootste assortiment verse vis van alle supermarkten in de Kempen. De soorten verschillen van kabeljauwfilet en zalm tot victoriabaars en hele forellen. Verder heeft onze Jumbo X-tra een assortiment gerookte visproducten van Kloostervishandel uit Helmond. Dit assortiment bestaat uit diverse soorten gerookte zalm, forel en haring. Uiteraard zijn deze artikelen ook te vinden in onze verse viswinkel. 


2. Verse kibbeling en lekkerbekjes

In onze Jumbo X-tra vindt u vers gebakken kibbeling en lekkerbekjes. Deze voorzien we zelf van een laagje bloem, waarna we deze vers voor u bakken. Het lekkerst is om deze meteen op te eten, maar wanneer u ze in onze ovenbestendige bakjes meeneemt kunt u ze uiteraard ook thuis in de oven warm maken. Vraagt u gerust naar één van onze medewerkers voor een lekker versgebakken visje.

3. Schepvis

In onze Jumbo X-tra vindt u ook een vitrine met vers ingevroren garnaaltjes, kibbeling, zeevruchten of zalmblokjes. Deze zijn ideaal te gebruiken in ieder gerecht. Maar een kleine hoeveelheid nodig? U kunt uit deze bakken precies de hoeveelheid pakken die u nodig heeft. 


5. Gerookte visproducten van rokerij Klooster

Speciaal voor u kopen wij gerookte vis producten in bij vishandel klooster. Vishandel Klooster uit Enkhuizen is een familiebedrijf waar al vijf generaties lang, met een traditie aan vakmanschap zorg wordt gedragen voor een eerlijk visproduct. Al Sinds 1922 roken zij onder andere paling, haring, en makreel nog steeds op dezelfde wijze als ruim 90 jaar geleden.: uitsluitend op open vuur. De vis wordt zonder toevoegingen, behalve zout, gerookt met 'mot', een mengsel van beuken- en vurenhoutkrullen, wat garant staat voor die authentieke smaakbeleving. 

Het assortiment van Vishandel Klooster bestaat uit makreel, haring, forel en zalm.