De Bakker

1. Brood van Bakkerij Wieland uit Hapert!

Vanaf heden vindt u vers ambachtelijk brood van bakkerij Wieland uit Hapert bij ons in het assortiment. Dit brood wordt 's nachts vers voor u gebakken en ligt dan 's ochtends bij ons in de winkel. Echt vers brood van de ambachtelijke bakker! Bakkerij Wieland is al jaren een bekende naam onder de bakkers in heel de Kempen en nu is dit geweldige brood ook in Eersel verkrijgbaar. Bent u benieuwd naar de smaak van dit superverse brood? Komt u ze gerust proeven in onze winkel. Bent u nieuwsgierig naar alle soorten brood? Klik dan op de afbeelding hiernaast voor het complete assortiment.


2. La place broden

Nieuw bij ons in het assortiment zijn de La Place broden. Deze verse broden zijn op een stenen ovenvloer gebakken. Daarna worden ze bij ons in de winkel vers voor u afgebakken. Hierdoor krijgen ze een stevige krokante korst en een open structuur. De La place broden zijn op basis van desem gemaakt. Een natuurlijk desembrood om jezelf mee te verwennen. La Place: hou van natuurlijk


3. Verse broodjes

In onze Jumbo X-tra vindt u iedere dag weer extra verse harde broodjes en croissantjes. Deze worden ieder uur van de dag vers gebakken, want zeg nou eerlijk: vers is toch het lekkerst! Veel van deze  broodjes zijn ook nog eens scherp geprijsd: 4 stuks voor maar €1,-! De ideale manier om het gezin eens lekker te verwennen door de week of  in het weekend.


4. Verse warme snacks

Iedere dag maken we ook verse warme snackbroodjes klaar. Lekker voor tussen de middag of in de pauze op het werk of school. Deze broodjes houden we warm, zodat u ze meteen op kunt eten. In het assortiment broodjes zitten onder andere warme frikandel-, kroket-, hamkaas- en worstenbroodjes. Heeft u veel honger? Deze broodjes kosten namelijk €1,- per stuk en twee voor maar €1,80! Wilt u een broodje proberen? Onze medewerkers pakken deze graag voor u in. 


5. De lekkerste taarten en vlaaien

Heeft u iets te vieren? Ook dan bent u bij Jumbo X-tra aan het juiste adres. Wij hebben de lekkerste vlaaien en taarten voor ieder feest. Wilt u er zeker van zijn dat u taart heeft tijdens uw feest? Bestel het dan bij één van onze medewerkers en wij houden het graag voor u achter. Wist u dat onze medewerkers zelfs de taart voor u willen snijden?

Liever online uw taarten bestellen? Klik dan op de afbeelding hiernaast om de vlaaien of taarten te bestellen. Ook voor FOTO taarten en STAPEL taarten!


6. Glutenvrije bakkerijproducten

 

Een glutenallergie is erg lastig. Maar gelukkig kunnen wij van Jumbo X-tra u daarbij helpen. Wij hebben namelijk het grootste glutenvrijassortiment van de Kempen! Zoals bij onze bakker glutenvrije stokbroden, worstenbroodjes, kersentaartjes en appeltaartjes in ons assortiment. De producten komen uit de diepvries en kunt u klaarmaken op ieder moment van de dag. Deze broodjes komen bovendien van lokale bodem, ze  worden gemaakt bij First Class Bakery, welke gevestigd is in Eersel. U vindt deze glutenvrije producten in de diepvries.


7. Bossche Bollen van Bakkerij de Groot

Bij Jumbo X-tra vindt u dé échte Bossche bollen! Deze Bossche bollen worden gemaakt door Jan de Groot uit Den Bosch en worden ieder weekend vers naar Eersel gebracht. Om je vingers bij af te likken! De Bossche bollen zijn verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag. Helaas geldt voor de Bossche Bollen OP=OP, dus wees er snel bij, want Jan komt ze niet meer bij brengen wanneer ze op zijn:)