Assortiment bakker Wieland

Shape koolhydraatarm brood

Shape bevat 50% minder koolhydraten dan standaard meergranenbrood en past in koolhydraatarm dieet. Dubbelrijk aan vezels: zelfs 2x zoveel vezels als volkorenbrood. Dit komt omdat het shape brood meer zaden en pitten bevat, welke meer eiwitten dan koolhydraten bevatten. 


Licht Spelt

Licht Spelt is 100% puur speltbrood. Spelt is een oergraan met veel bijzondere eigenschappen die gunstig zijn voor het menselijk lichaam. Het speltbrood bevat veel voedingstoffen zoals vitamines en mineralen. 


Toendra

Goudblond meergranenbrood. Het bevat pompoenpitten, zonnebloempitten, mais en geroosterde tarwekiemen die het brood een unieke noot achtige smaak geven. Pompoenpitten zijn een bron van eiwitten en zonnebloempitten rijk aan onverzadigde vetten. Dit heeft een gunstig effect op het cholesterol. Dit malse brood bevat alle belangrijke voedingsbestanddelen die we nodig hebben voor onze dagelijkse voeding. Bovendien is dit brood lactose vrij.


Krèk as Vruuger

Krek as vruuger is een Kempisch molenbrood. Een meergranen-brood met karakter, ouderwets gemalen met onbehandeld volkorenmeel, een unieke combinatie en evenwichtige balans aan koolhydraten, vezels, vitamine en mineralen. 


Volkoren Sesam

Volkoren sesam is een volkorenbrood, op de vloer van de oven gebakken. Bovenop dit brood zit een decoratie van sesam.


Wieland Meergranen

Wieland Meergranen is een vitaminebrood met een bron aan vezels. In dit brood zitten extra vezels, ijzer, vitamine B1, B2, B12 en vitamine C. Bovendien is dit brood geschikt voor mensen met een koemelkallergie, het is immer lactosevrij.


Voller Koren

Voller Koren is rijk aan vezels. Dit volkorenbrood is met 35% meer voedingsvezels dan normaal volkorenbrood. Dit is goed voor de spijsvertering.


Elf Zaden brood

Elfzadenbrood is een meergranenbrood op basis van tarwe, Australische tarwe en spelt, chiazaad, boekweit, lijnzaad, gierst, rogge, havervlokken, tarwemoutvlokken, gerst, soja, mais en rijst. Het brood is gedecoreerd met maanzaad en sesamzaad.


Zes Granen Brood

Zes granenbrood is een licht meergranenbrood met onderandere tarwemeel, gerstmoutbloem en tarwemoutbloem.


Bels vloerwit

Bels vloerwit is een melkwit brood wat op de vloer is gebakken. Dit brood wordt niet in een broodblik gebakken, maar op de vloer van de oven. 


Bels vloertarwe

Bels vloertarwe is een tarwebrood wat op de vloer is gebakken. Dit brood wordt niet in een broodblik gebakken, maar op de vloer van de oven. 


Notenbrood

Wieland Notenbrood is een vers afgebakken notenbrood wat dagelijks vers bereid wordt door bakkerij Wieland.

Het Notenbrood is een brood wat gevuld is met verschillende vruchten en cashew noten. Het Notenbrood is tevens nog 3 dagen vers na uw aankoop.