De groente- en fruitwinkel

1. Het grootste assortiment groente en fruit

Onze groente/ en fruitafdeling heeft het grootste assortiment van alle supermarkten uit de Kempen. Uiteraard hebben wij de alledaagse verse producten als komkommers, sla en tomaten. Maar ook producten als citroengras, portabellas en granaatappelpitjes zitten standaard in het assortiment. 


2. Zelf sinaasappelsap persen

Bij Jumbo X-tra kunt u uw eigen sinaasappelsap persen. Verser kan het niet! en het is ook nog eens heel erg gezond. U kunt uw sinaasappelsap persen in flesjes van 250ml, 500ml of 1 liter, precies naar uw hoeveelheid. En natuurlijk ook deze met de laagste prijs garantie!3. Vers gesneden fruit

Het grootste assortiment vers gesneden fruit vindt u bij Jumbo X-tra in Eersel. Zo zijn er bakjes met gesneden meloen, ananas, gemengd fruit, granaatappel-pitjes of mango. Verder zijn er verschillende bakjes met zachtfruit te vinden. Hier vindt u verse frambozen, blauwe bessen, bramen en aardbeien. Ook de Hollandse aardbeien vindt u in deze koeling, zodat deze lekker lang vers blijven. Wist u dat we zelfs hele uitgeholde ananassen voor u hebben? Dat scheelt veel werk, en ze zijn lekker vers.

4. Paddenstoelen

Bent u opzoek naar een bijzondere paddenstoel? Bij Jumbo X-tra bent u op het goede adres. Wij hebben namelijk vele verschillende paddenstoelen. Van de alledaagse champignon tot shii-take. Een andere greep uit het assortiment zijn de kastagne champignons, mini champignons, portabella's, paddenstoelenmix, oesterzwammen en shii-take. Eet u graag biologisch? Wij hebben ook standaard biologische champignons en biologische kastagne champignons op voorraad. Zoekt u een paddenstoel die er niet bij ligt? Vraag het één van onze medewerkers en wij halen hem voor u in huis. 


5. Noten en zuidvruchten

In onze Jumbo X-tra in Eersel vindt u het grootste assortiment noten en zuidvruchten. Zo zijn er gedroogde abrikozen, pruimen, dadels en cranberries. Het assortiment bestaat ook uit de apartere soorten zoals gedroogde mango, gedroogde goijbessen of gedroogde moerbeien. En ze zijn niet alleen lekker, maar ook zeer gezond!

6. Fruitschalenservice

Bij onze Jumbo X-tra hebben we een fruitschalenservice. Wilt u iemand verrassen met een mooie fruitschaal? Bestel hem dan bij één van onze medewerkers van de groenteafdeling. Zij maken een verse fruitschaal voor u binnen één dag. De fruitschalen zijn geheel naar wens in te delen en te verkrijgen vanaf €10,-