Bovenop de 7 zekerheden, nog eens 7 Extra's!

Bovenop deze 7 zekerheden, heeft deze Jumbo nog eens 7 X-tra's. Wat deze X-tra's inhouden vindt u op deze pagina.

1. Extra groot assortiment

Een traditionele Jumbo heeft al een gigantisch assortiment, maar onze Jumbo X-tra overtreft dit nog eens met 2000 artikelen. Zo komt het totale assortiment van onze Jumbo uit op 32.000 verschillende artikelen! De extra artikelen bestaan vooral uit de uitbreiding van het vegetarisch, biologisch, glutenvrij en RAWfood assortiment. Maar ook de versafdelingen zijn heel erg uitgebreid.. Zo zijn er bijvoorbeeld 183 verschillende buitenlandse kazen te vinden, is er echt gerijpt vlees in de slagerij en wordt er verse kibbeling gebakken in onze verse viswinkel. Maar ook bij onze groenteboer vindt u een keur van exoten en specialiteiten.

2. Extra grote ambachtelijke speciaalzaken.

In onze Jumbo X-tra hebben wij geprobeerd een bijzonder sfeer te creëren. Op onze versmarkt vind u diverse "speciaalzaken" die niet onder doen voor de speciaalzaken elders. Bij onze ambachtelijke slager wordt bijvoorbeeld nog ambachtelijke verse worst, gehakt en schnitzels gemaakt. Bovendien is er gerijpte biefstuk te vinden; lang gerijpt vlees wat daardoor extra lekker en mals is. In de grote groentewinkel is het ruimste assortiment te vinden, van sinaasappels tot sereh. De vleeswaren worden nog zelf gesneden en er wordt verse filet americain gemaakt. Bij de kaasboer worden alle stukjes buitenlandse kaas vers gesneden, precies de hoeveelheid die u graag wilt. Verder hebben wij de meest uitgebreide viswinkel van alle supermarkten in de Kempen.

3. Extra veel service

De Jumbo X-tra kent extra veel service elementen zoals bijvoorbeeld  de extra grote overdekte fietsenstalling. Andere service elementen zijn een klantentoilet, OV-chip oplaadpunt, kopieerapparaat, gratis koffie en thee en gratis wifi. Jumbo X-tra is een DHL-service point. Hier kunt u uw pakketjes laten bezorgen, om deze vervolgens af te halen. Wel zo gemakkelijk: uw pakketje ophalen in combinatie met uw dagelijkse boodschappen. Verder maken we fruitschalen en cadeaupakketten, speciaal op uw verzoek.  Wilt u graag een geweldige fruitschaal? Vraag het onze groenteman en hij maakt binnen een dag een prachtige schaal voor u.

 

4. Extra veel vers

De Jumbo X-tra heeft extra veel vers. Zo is er een heuse rijpingskast, waar rundvlees dagenlang in gerijpt wordt. Dit maakt het nóg lekkerder. Verder ligt er in deze Ibérico varkensvlees. Het Ibérico-varken staat algemeen bekend als het beste en meest smaakvolle varkens ras ter wereld.  

5. Extra veel sfeer en proeverijen

Buiten het feit dat Jumbo X-tra aangekleed is met antieke winkelstukken zoals oude weegschalen, klassieke kassa's en daadwerkelijk gebruikte hakblokken, hangt er zowiezo een aangename sfeer. Dit komt mede doordat er op iedere afdeling wel iets te proeven valt. Bovendien wordt er in de weekenden actief eten klaargemaakt in de winkel; u gaat nooit met honger weg bij Jumbo X-tra! 

6. Extra ruime openingstijden

De Jumbo X-tra is extra lang geopend en zelfs 365 dagen per jaar! De openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 21:00 uur en op zon- en feestdagen van 08:00 tot 20:00 uur.

7. Extra veel GRATIS parkeerplaatsen

Onze Jumbo X-tra kent extra veel gratis parkeerplaatsen. Zo zijn er meer dan 100 parkeerplaatsen rondom ons pand. Het parkeren bij onze Jumbo is gratis en een blauwe kaart is bij ons ook niet nodig! Wanneer het toch  erg druk is bij onze winkel, dan zetten wij parkeerhulpen in zodat u altijd een plekje weet te vinden!

EXTRA GROOT POSTPAKKETTENCENTRUM

Onze Jumbo X-tra  heeft het allergrootste postpakketten centrum van de Kempen. Het is gesitueerd in het grote pand grenzend aan onze parkeerplaats. We noemen het pand "Het Pakhuys" Alle dagen van de week kunt u daar met uw pakketjes terecht van 08.30 uur tot 20.30 uur, ook op zondag ;-) U wordt daar professioneel geholpen en uw pakketjes zijn er in goede handen. Bent u niet thuis voor uw pakketje? Laat het maar gerust bij ons afgeven.

NOSTALGISCH JAREN VIJFTIG KRUIDENIERSWINKELTJE

Komt u uw pakketje halen of brengen? Dan moet u dus even naar het Pakhuys. Daar binnen hebben wij voor u een jaren vijftig kruidenierswinkeltje nagebouwd waar iedereen in begint te glimlachen en het een feest van herkenning voor u zal zijn. Geen pakketje? Dan bent u uiteraard toch van harte welkom om even te komen glimlachen!

80 OPSLAGBOXEN OM TE HUREN ALS U EVEN OPSLAG NODIG HEEFT:

De kelder van het Pakhuys is een oude telefoonbunker uit de koude oorlog. Wij hebben er 80 "Suregard achtige" opslagboxen laten bouwen welke u kunt huren als u even om opslagruimte verlegen zit. Natuurlijk ook met de laagste prijsgarantie. Schoon veilig en met toezicht kunt u uw spullen (even) opslaan. De openingstijden zijn gelijk aan de openingstijden van Het Pakhuys. 

 

Wilt u meer info ga dan naar www.opslagboxeersel.nl