De kaasboer

1. 183 verschillende buitenlandse kazen

In  onze Jumbo X-tra in Eersel kunt u 183 verschillende soorten buitenlandse kazen vinden. Deze gaan van de alledaagse brie, naar de vers gesneden Rochefort of Pecorino. Heeft u een speciaal kaasje nodig voor in een gerecht? Vraag het één van onze medewerkers, zij zoeken het graag op voor u. Ze hebben er namelijk kaas van gegeten!


2. Het grootste assortiment Hollandse kaas

Ook voor het grootste assortiment Hollandse kaas bent u bij Jumbo X-tra aan het juiste adres. Wij hebben vele verschillende soorten Hollandse kaas, en snijden het graag voor u in de juiste maat. Ligt uw kaas er niet tussen? Vraag het één van onze kaasboerinnen en wij halen het graag voor u in huis.


3. De lekkerste tapas

Op onze kaasafdeling vindt u ook de lekkerste tapas. Ideaal voor een avondje met familie of vrienden. Het assortiment van deze tapas bestaat uit olijven, garnaaltjes, zalmrolletjes, tapenades, salades, gehaktballetjes, gevulde tomaten, dadels en nog veel meer. U kunt deze bakjes openen en zo op tafel zetten. Met onze laagsteprijsgarantie zijn deze bakjes zelfs te koop voor de prijs van 3 stuks voor €6,-


4. Verse eieren

In onze  Jumbo X-tra kunt ook u verse Brabantse scharreleieren los per stuk kopen. Deze zijn rechtstreeks van de boerderij, zo bij u in de koelkast.